Podle tradice byste ho na velikonoční tabuli měli mít na Bílou sobotu. Jestli patříte mezi vybavenější domácnosti a máte droždí, které se v době koronaviru stalo pomalu vzácnějším než zlato, můžete si ho sami upéct. Skvělé recepty najdete u Kichenettepana Cuketky. Jestli jste už před časem upgradovali svou kuchyň o kvásek, můžete si střihnout ten od Maškrtnice.

Pak je tu další možnost. Mazanec, a dokonce i velikonočního beránka si můžete vyzvednout nebo nechat poslat od českých podniků a pekáren a tím je podpořit v době koronakrize.

Tady jsou podniky, odkud budeme objednávat my. Tip? Jeden vám stačit nebude.

Café Savoy

No Stress Bakery

Cukrárna Myšák

Alf & Bet

Antonínovo pekařství

William Thomas Bakery

Tolik výběr za nás. Odkud budete objednávat vy?